Mijn naam is Nurana, ik ben 23 jaar en woon in Groningen. Een paar maanden geleden was ik begonnen als FoodDropper, maar tegenwoordig ben ik vooral degene die je timeline volspamt met FoodAdventures op deze blog.  Ik ben met Jantine, eigenaresse van FoodDrop, hierover in contact gekomen door onze gezamenlijke interesse in eten. Iedereen die me ook maar een beetje kent, weet dat ik haast geobsedeerd ben door alles wat met eten te maken heeft. Ik kook veel, ik eet veel en ik maak ook veel foto’s van eten. Zoveel dat mensen me zelfs irritant vinden. Elke ‘foodie’ herkent dat vast wel. Dat ene gerechtje dat je per se op de foto wil hebben vanuit een bepaalde hoek, ook al moet je daarvoor op een stoel staan. Zelfs als het eten niet van jou is. ‘Mag ik nu eten?’, ‘ben je nou klaar?’, ‘laat me gewoon eten’, zijn vragen en opmerkingen die ik graag negeer wanneer ik in m’n element ben.

Ik liep al lang met het idee rond om een foodblog te beginnen, maar eerlijk gezegd was ik er een beetje huiverig voor. Ik wist niet waar ik moest beginnen, hoe het allemaal werkte en ik was ook tamelijk onzeker over of mensen het wel leuk zouden vinden. FoodDrop zorgde uiteindelijk voor dat ene zetje en hier ben ik dan! Hopelijk zal ik jullie nog lang vermaken of laten kwijlen met tips, recepten of andere weetjes die met eten te maken hebben! Mochten er nog (eetbare) dingen zijn die je graag op deze blog voorbij wil zien komen, schroom niet en meld het even in de reacties.