Beste lezers, het is herfstvakantie en daar was ik ook zeker aan toe! Dit betekent dat ik meer tijd heb om uitgebreid te koken en dus lekkere feel good recepten met jullie ga delen. Verder blijf ik ook niet in dit koude kikkerlandje, maar ga ik naar een ander koud land, namelijk ENGELAND. Yes baby, ik ga een paar dagen naar Londen. Voor de mensen die zeggen dat de Engelsen geen eetcultuur hebben, schaam je diep! Ik heb al een enorme waslijst met food markets die ik ga/wil bezoeken.

 1. Leadenhall Market
 2. Borough Market
 3. Maltby Street Market
 4. Kerb
 5. Southbank Centre Food Market
 6. Camden Lock Market
 7. Brixton Market
 8. Brockley Market
 9. Berwick Street Market
 10. Druid Street Market
 11. Leather Lane Market
 12. Broadway Market

Er zijn er echt nog veel meer, maar dat gaat me natuurlijk nooit lukken in 4 dagen. Ik denk ook niet dat mijn reisgenoot alleen maar bij food markets wil eten, maar ook in een normaal restaurant voor als het regent. Zo zou ik Chinatown nog willen bezoeken, traditionele fish and chips en sunday roast willen eten. Zijn er mensen die nog tips hebben? Plekken waar ik écht écht écht zou moeten eten?

Laat het weten in de comments!