Jullie zien het goed mensen. Jullie hoeven niet per se met de bus naar een willekeurige kerstmarkt in Duitsland. Op 10 december is er namelijk een kerstmarkt in onze eigen mooie stad en wel in de prachtige Martinikerk. Het evenement duurt van 14.00 uur tot 22.00 uur en de entree is gratis.

De Martinikerk zal worden gevuld met tientallen kraampjes, waar je alvast kerstcadeautjes voor onder de boom kunt kopen en ook heeeeeeel veel lekkernijen waar wij van FoodDrop natuurlijk erg enthousiast van worden. Zo staan Foodfellas Catering klaar met warme maaltijden, Santa’s Sausage (ha-ha), Unpulled Pork (even wat anders), Pumpkin, Winter is Coming en Nuts and Sweets. Om het plaatje helemaal compleet te maken is er op de Grote Markt ook nog een enorme ijsbaan om op te schaatsen. En vallen. Want ik kan niet schaatsen.

Ik kan zelf in ieder geval niet wachten om me vol te gieten met glühwein en warme chocomel. De mooiste tijd van het jaar, al zeg ik het zelf. Dus, even tussen het eten bestellen door, zien we jullie daar?!